Våra Terapeuter


Silje Vik Vilval
Naprapat, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Jag driver Silje Naprapati & Rehab. Min måtto är "Hälsa genom livet". Som naprapat letar jag alltid efter den underliggande orsaken till smärtan. Det kan till exempel betyda att orsaken till smärtan i foten inte alls sitter i själva foten.

Första gången du kommer till mig kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

När underliggande orsak(er) till problemet är identifierade, behandlas denna genom t.ex. justering av leder (manipulation), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar) och/eller andra väletablerade behandlingsmetoder.

Exempel på besvär man kan få hjälp med av mig är nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot-, och käkledsbesvär. Läs mer här

Josefin Hemmingsson

Akupunktör

Mitt namn är Josefin. Jag har under lång tid varit intresserad av naturmedicin och bestämde mig tidigt för att jag ville arbeta för människors välmående. Jag fastnade för den kinesiska medicinen år 2013 och har sedan dess valt att ägna min tid åt det. 

Det som fick mig att fastna för just kinesisk medicin var sättet att se på hälsa och medicin. I kinesisk medicin arbetar man för att motverka sjukdom innan den uppstått och för att skapa förutsättning för självläkning om sjukdomstillstånd uppstår. 

Jag är nuvarande student på Akupunkturakademins treåriga utbildning i Traditionell Kinesisk medicin i Stockholm och tar examen våren år 2018.
Jag är även diplomerad kosmetisk akupunktör och är otroligt fascinerad över dess funktion och resultat både för vårt välmående och utseende. Läs mer här

Pia Jutebrink

Massör, Personlig Tränare & Kostrådgivare

(Barnledig till maj 2018)

Jag heter Pia och har arbetat med hälsa i över 10 år.
Mitt intresset för träning, kost och hälsa har funnits med mig sen barnsben och under hela min uppväxt vid Vätterns strand. För mig är det självklart att ta hand om kroppen. Den ska vi bo i hela livet och den går inte att byta ut.
Jag arbetar med flera verktyg för att kunna hjälpa dig som vill förändra eller förbättra kroppen! Känner du dig stel, har smärtproblematik , lider du av trötthet, övervikt eller undervikt? Har du ett träningsmål du vill nå men vet inte hur? Behöver du motivation att komma igång eller vill du helt enkelt skapa en kropp i balans!
När du bestämt dig finns jag här för att hjälpa dig på rätt väg!
Jag erbjuder olika typer av massage, kost och livsstilscoaching, personlig träning samt träning under och efter graviditet. Läs mer här

Veronica Fransén 

Coach, Handledare i Sorgebearbetning, Samtalscoach (ICF), Personlig tränare, Massör

Jag har ett brinnande intresse för att utveckla människor och se dem växa. Att bidra till att människor får leva sina liv fullt ut ger mig sann glädje! 
Som samtalscoach och handledare i sorgebearbetning har jag fått vara med på många människors fantastiska resor.
Mitt intresse för fysisk aktivitet har alltid funnits och jag har sedan 30 år tillbaka jobbat med träning i olika former.
Som personlig tränare och massör kan jag därför se helheten och sambanden mellan det fysiska och det mentala. Jag tror att fysisk aktivitet är livsviktigt för att vi ska må bra! Läs mer här

Lisa Lysén

Lymfmassör, klassisk massör, Make up artist, Yogalärare

Läs mer här

Yin Yoga 100 h