VÄL-TRÄNAD 

                                 för livet


Veronica Fransén

Coach, Handledare i Sorgebearbetning, Personlig tränare


För många tar det ett tag innan man vet vad man ”egentligen” vill i livet. För mig tog det ett tag, men jag har hela tiden vetat att jag vill bidra till människors personliga utveckling och även gruppens. Därför utbildade jag mig till socionom och insåg snart att det fanns så mycket mer jag ville göra. Jag skulle säga att jag idag är en mångfacetterad kvinna som har ett brinnande intresse för att utveckla människor och se människor växa. Att bidra till att människor får leva sina liv fullt ut, ger mig sann glädje!

Efter min socionomexamen blev det några år inom kriminalvården som klienthandläggare. Förutom livets skola, så har jag gått en hel del kurser och utbildningar i personlig utveckling.

Som samtalscoach (ICF) och handledare inom sorgebearbetning, har jag fått vara med på många människors fantastiska resor och det är jag väldigt ödmjuk och tacksam inför. Efter många års erfarenhet har jag den bestämda uppfattningen att coaching är väldigt kraftfullt och en bra metod att komma vidare i livet.

Mitt intresse för fysisk aktivitet har alltid funnits och jag har sedan 30 år tillbaka jobbat med träning i olika former. Som personlig tränare och massör kan jag därför se helheten och sambanden mellan det fysiska och mentala. Jag tror att fysisk aktivitet är livsviktigt för att vi ska må bra!

Coaching-samtal 60 min (även mental träning)

1 samtal  650 kr

5 samtal  2 995 kr

10 samtal  8 000 kr

Sorgebearbetning 

Individuellt 8 tillfällen 60 min 5 900 kr (bok ingår alltid)

Grupp 8 tillfällen 90 min   4 900 kr (startar löpande)

Personlig träning 60 min

1 gång 850 kr

5 ggr     4 000 kr

10 ggr 8 000 kr

20 ggr 15 200 kr

Klassisk massage

30 minuter 400 kr

60 minuter 700 kr 
 

För tidsbokning kontaktar du mig på 
Mobil: 070 749 53 83
E-post: veronica@val-tranad.se

Besök gärna min hemsida för mer information
www.val-tranad.se


 
Yin Yoga 100 h