Yogaretreat Idöborg


7-9 september 2018

med Mia & Malou


Närvaro, njutning, vila och kraft..

Följ med Mia och Malou på yogaretreat

i Stockholms skärgård!

 

Idöborg - en liten paradisö i Stockholms skärgård! Här kan du njuta av yoga, andning, meditation, natur, vedeldad bastu samt näringsrik, fantastiskt vegetarisk mat.

Gott om tid för vila och varande.


Himmel och hav... att yoga nära naturen ger dig ett inre lugn och ny energi. En långhelg helt och hållet tillägnad DIG SJÄLV.På våra resor till Idöborg har vi Chakra-tema

Enligt den yogiska traditionen har man sju chakran längs med ryggraden. Chakran kan beskrivas som energicenter. Varje chakra relaterar till olika kroppsdelar, körtlar och nervcentrum i den fysiska kroppen. Det relaterar också till mentala och känslomässiga egenskaper samt till vår grad av medvetenhet.
                    
7-9:e september
kliver vi in i 4:e chakrat - Anahata, beläget vid hjärtat. Hjärtchakrat står för kärlek, gemenskap, acceptans och medkänsla. Påverkar vår förmåga till att hålla ett öppet sinne och känna oss sammanlänkade med det vi har omkring oss. Stärker vår förmåga till att känna villkorslös kärlek, tillit, empati och förståelse till oss själva och andra. Obalans här kan handla om relationsproblem och att man stängt till om sig själv och sina känslor. 

Denna helg väver vi även in Traditionell Kinesisk Medicin och lägger större fokus vid fascia-release både i flöden och i stilla Yin Yoga (mer yinklasser än dynamiska klasser). 
På plats finns även Josefin Hemmingsson, hos henne kan du boka akupunktur och/eller koppning, hon kommer även att hålla i en kortare föreläsning om just de element som är förknippade med hjärtat och vad du kan göra för att stärka/balansera dessa.

Läs mer om Josefin här.         

Vi åker fredag eftermiddag och kommer hem söndag kväll.

Vid varje tillfälle ingår: Del i dubbelrum (det finns några få enkelrum, enkelrumstillägg 400 kr/natt), lakan och handdukar, alla måltider - fantastisk vällagad näringsrik vegetarisk och vegansk mat, vedeldad bastu (vid havet), samtliga yoga- och meditationspass (omkring 6 pass).

Du tar dig enkelt med direktbuss från Slussen till Stavsnäs. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser i anslutning till båthamnen.

Malou och Mia har jobbat tillsammans i 5 års tid, båda med lång erfarenhet av att instruera olika former av yoga till såväl vana som nya yogis. De har gedigen erfarenhet av individuella justeringar och rekommendationer inom yoga (även pt-yoga och terapeutisk yoga).

Resan passar både dig som är erfaren yogi och dig som just börjat yoga.

Varmt välkommen!


Pris för en helg: 4700kr (Enkelrumstillägg 400kr/natt, endast några få enkelrum).

Frågor: malou@miasyogastudio.com

Boka din plats för september här


Yin Yoga 100 h