"Find your roots" - Restorative & Yoga Nidra

med
Veronica (Vera) Holm 

Lördag 8 september
kl.14.30-17.00


"Find your roots"

En 2,5 timme workshop fylld med både fysiska positioner och flöden, Restorative och Yoga Nidra. Allt anpassat för att aktivera och balansera vårt första chakra, Rotchakrat, som på sanskrit heter Muladhara och betyder just "rot". Våra sju energicenter, chakran, befinner sig utmed ryggraden och reglerar olika delar av kroppen men också beteenden och mönster kopplat till detta. Just Muladhara chakra befinner sig längst ned på vår ryggrad och påverkar vår förmåga att vara grundade, stabila i det dagliga livet och rent fysiskt handlar det om våra fötter och ben.


Vi kommer i denna klass med hjälp av både andningsövningar, fysiska flöden och återhämtande positioner ta oss till avslappning på ett djupare plan där sinnet stillas och kroppen tillåts återhämta sig, återfå energi och uppnå balans. Klassen avslutas med en guidad meditation liggande, Yoga Nidra.

Yoga Nidra är en guidad meditation som utförs liggande i Savasana. På Sanskrit betyder Nidra sömn så Yoga Nidra brukar ofta benämnas som sömnlös sömn då vi genom att förflytta vår uppmärksamhet, medvetenhet runt i kroppen tas in i ett stadie mellan sömn och vakenhet.
Yoga Nidra kan hjälpa oss att djupt slappna av och därigenom släppa på mentala och fysiska spänningar. Yoga Nidra kan också ersätta förlorad sömn, förbättra vår sömn, ge en ökad koncentration och minska muskelsmärta.


Pris: 450 kr

Boka här


Yin Yoga 100 h