"Go with the flow" - Restorative & Yoga Nidra

med
Veronica (Vera) Holm 

Lördag 17 november
kl.14.30-17.00


"Go with the flow"

En 2,5 timme workshop fylld med både fysiska positioner och flöden, Restorative och Yoga Nidra. Allt anpassat för att aktivera och balansera vårt andra chakra, sakralchakrat, som på sanskrit heter Svadhistana och betyder "ens eget ställe". Våra sju energicenter, chakran, befinner sig utmed ryggraden och reglerar olika delar av kroppen men också beteenden och mönster kopplat till detta. Just Svadhistana chakra befinner sig strax nedanför naveln och associeras med känslor, kreativitet och njutning. Fysiskt kopplas detta till området kring våra höfter. 

Denna klass kommer att inledas med en andningsövning och efterföljas av en lite mer fysisk del på ca 30 minuter, innan vi sedan landar ner i

sköna, återhämtande positioner för att avsluta med en längre Yoga Nidra. 

Yoga Nidra är en guidad meditation som utförs liggande i Savasana. På Sanskrit betyder Nidra sömn så Yoga Nidra brukar ofta benämnas som sömnlös sömn då vi genom att förflytta vår uppmärksamhet, medvetenhet runt i kroppen tas in i ett stadie mellan sömn och vakenhet.
Yoga Nidra kan hjälpa oss att djupt slappna av och därigenom släppa på mentala och fysiska spänningar. Yoga Nidra kan också ersätta förlorad sömn, förbättra vår sömn, ge en ökad koncentration och minska muskelsmärta.


Pris: 450 kr

Boka här


Yin Yoga 100 h