MM Yoga Small Group - Styrka inifrån och ut

Torsdagar kl.11:30-12:30
31 oktober-28 november (5 tillfällen)

Den här kursen är för dig som är nyfiken på hur du kan fördjupa och förfina din yogapraktik.
Kanske har du en skada eller något annat som ger sig till känna och som du vill stärka.
Vi kommer att jobba med yogapositioner samt komplettera med andra funktionella övningar när det behövs.  

Lärare är Mia Lindén och Malou Lejon, båda utbildade yogalärare och personliga tränare med lång erfarenhet av att hjälpa människor att hitta nycklar till en starkare, smidigare och roligare yogapraktik.
Vi har 6 exklusiva platser. 
Ta gärna med dig frågor och funderingar.


Vi går in i detaljer som lyfter och stärker just din kropp efter dina förutsättningar.

Första tillfället:
Fötter och ben – hur vi går och står påverkar oss. Fotplaceringen i olika positioner kan hjälpa att hitta mer grundning vilket du behöver för att stå stadigt och därifrån skapa möjligheter. Vi tittar på individuella variationer i olika stående positioner. 

Andra tillfället:
Bäckenbotten och höfter –  ”Höftöppnande positioner” vad innebär det egentligen och är det så bra? Vi jobbar en hel del med rotlås och övningar för bäckenbotten samt tittar på individuella variationer av sittande och stående yogapositioner. 

Tredje tillfället:
Mage och rygg –  Har du haft ont i ryggen någon gång? Kanske du ständigt plågas av någon form av ryggvärk? Hur stöttar framsidan och baksidan varandra på bästa sätt och vad menas egentligen med en stark core? Kom och utforska hur du kan jobba vidare på att bli stark och rörlig i en bra balans – efter just dina förutsättningar! 

Fjärde tillfället:
Skulderblad och axlar –  Vad händer när vi lägger vikt på händer och axlar. Hur kan vi utifrån våra förutsättningar skapa mer frihet. Vi utforskar stabilitet och mjukhet i detta område och tittar noggrannare på vad som händer i positioner som hunden, chaturanga, stående krigare, cobran med mera.  

Femte tillfället:
Inversioner - Att helt byta perspektiv, vända världen uppochner kräver mod och lekfullhet. Inversioner ger energi men kan även lugna ner, centrera och grunda oss. Hälsoeffekterna är många. Du behöver nödvändigtvis inte stå på huvudet även i hunden och i barnets position är du i en inversion! 


Investering: 3 000 kr (5 tillfällen)

Anmäl dig här

Yin Yoga 100 h