Om Mattias 


Mattias Lejon

Mattias har alltid varit fysiskt aktiv och tävlat en hel del. Under uppväxten var det cykling som gällde, efterhand tog skidåkning över och var en stor del av livet under några år. Han har både en examen från Personalprogrammet (beteendevetenskap, psykologi och ledarskap) samt som läkare - specialist inom allmän medicin. ”På en vårdcentral träffar man patienter i alla skeden i livet och, i bästa fall, kan läkaren vara en person som kan påverka både sjukdomar och livsstilsval i positiv riktning. Många gånger är tiden dock knapp och fokus blir mer sjukdom än hälsa, därför känns det fantastiskt roligt att få vara en del av MM Yogastudio där fokus ligger på hälsa och träning!

Mattias arbetar även som läkare på SLS – Stockholms led- och smärtspecialist, de är först i Sverige med att erbjuda stamcellsbehandling till privatpersoner. Läs mer här https://sls.nu/stamcellsbehandling-svf/

Han har även arbetat som läkare på cykelresor, sammanställer forskningsartiklar om tarmbakterier och andra liknande uppdrag. På yogalärarutbildningen kommer han att bland annat prata om olika typer av smärta, andning, och hjärtats rytm. Det kommer även finnas utrymme för frågor och diskussioner kring aktuella ämnen. 

Yin Yoga 100 h