Våra Terapeuter


Silje Vik Vilval
Naprapat, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Jag driver Silje Naprapati & Rehab. Min måtto är "Hälsa genom livet". Som naprapat letar jag alltid efter den underliggande orsaken till smärtan. Det kan till exempel betyda att orsaken till smärtan i foten inte alls sitter i själva foten.

Första gången du kommer till mig kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

När underliggande orsak(er) till problemet är identifierade, behandlas denna genom t.ex. justering av leder (manipulation), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar) och/eller andra väletablerade behandlingsmetoder.

Exempel på besvär man kan få hjälp med av mig är nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot-, och käkledsbesvär. Läs mer här

Josefin Hemmingsson

Akupunktör

Mitt namn är Josefin. Jag har under lång tid varit intresserad av naturmedicin och bestämde mig tidigt för att jag ville arbeta för människors välmående. Jag fastnade för den kinesiska medicinen år 2013 och har sedan dess valt att ägna min tid åt det. 

Det som fick mig att fastna för just kinesisk medicin var sättet att se på hälsa och medicin. I kinesisk medicin arbetar man för att motverka sjukdom innan den uppstått och för att skapa förutsättning för självläkning om sjukdomstillstånd uppstår. 

Jag är nuvarande student på Akupunkturakademins treåriga utbildning i Traditionell Kinesisk medicin i Stockholm och tar examen våren år 2018.
Jag är även diplomerad kosmetisk akupunktör och är otroligt fascinerad över dess funktion och resultat både för vårt välmående och utseende. Läs mer här

Pia Jutebrink

Massör, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Jag heter Pia och har arbetat med hälsa i över 10 år.
Mitt intresset för träning, kost och hälsa har funnits med mig sen barnsben och under hela min uppväxt vid Vätterns strand. För mig är det självklart att ta hand om kroppen. Den ska vi bo i hela livet och den går inte att byta ut.
Jag arbetar med flera verktyg för att kunna hjälpa dig som vill förändra eller förbättra kroppen! Känner du dig stel, har smärtproblematik , lider du av trötthet, övervikt eller undervikt? Har du ett träningsmål du vill nå men vet inte hur? Behöver du motivation att komma igång eller vill du helt enkelt skapa en kropp i balans!
När du bestämt dig finns jag här för att hjälpa dig på rätt väg!
Jag erbjuder olika typer av massage, kost och livsstilscoaching, personlig träning samt träning under och efter graviditet. Läs mer här

Jenny Ström

Coach, PT & Yogalärare

Hälsa och träning har varit en självklar del av Jennys liv – en livsstil sedan barndomen.
När hon 2012 gick från super stark och snabb till svag och orkeslös behövde hon hitta en hållbar förändring. Det tog lång tid att acceptera, förstå och hitta tillbaka till ett liv där hon kände sig som sig själv igen. Många bakslag på vägen, en stark vilja som ofta tog över, som körde järnet och inte lyssnade inåt.
"Tack vare yogan har jag hittat en väg som funkar för mig. Jag lyssnar inåt på riktigt och har lärt mig mina signaler när kroppen säger till mig att stanna upp och ta det lite lugnt.
Att få dela med mig av yogan och få så mycket tillbaka av mina grupper är fantastiskt."
Jenny har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Hon har med glimten i ögat och ett positivt ledarskap fått sina kunder till livsstilförändringar och en tro på sig själva att de kan träna och kan förändra inifrån och ut.

Hon är personlig tränare (PT-skolan internationell licencering 3 steg), coach (Leap Frog), Hatha (200H Täbyyogaskola) & Ashtangayogalärare (200H MMyogastudio), arrangerar egna träningsresor och älskar att vandra, springa och cykla – gärna i skogen. Läs mer om Jenny på www.jennystrom.se

 
Yin Yoga 100 h