Vad säger våra kunder?


YOGA

"Min tidigare personliga tränare öppnade för ett år sedan egen yogastudio ett stenkast från min arbetsplats- toppen! Mia är en mycket kunnig yogainstruktör och då hon tränat mig tidigare vet hon om mina stelheter och obalanser vilket gör att jag får ut mycket av yogapassen. Jag finner lugnet direkt när jag kommer till studion, den är välkomnande och personlig. Klasserna är små vilket innebär att Mia kan lägga stort fokus på var och en, lite som PT-yoga. Under det år jag nu yogat hos Mia känner jag att jag blivit starkare och smidigare samt mer balanserad i kroppen. När jag kommer tillbaka till arbetet efter ett yogapass är jag verkligen nere i varv och det håller i sig länge."

- Lena Lagerkvist, Svenska Spel

YOGA - Restorative

”För en som förstört sömnrytmen, med många års arbete som nattsjuksköterska,
så var mötet med denna yogaform,  restorative, en gåva. Kroppen var totalt avslappnad. Jag gick hem och sov som ett barn hela natten.” 

- Lena Halling

YOGA

Tack för en så inspirerande och lugn atmosfär som ni har skapat och som jag tacksamt får vara en del av varje onsdag!

- Varmaste hälsningar Eva

YOGA

"Jag använder Mias Yogastudio som lunchträning. Det är ett alldeles ypperligt komplement till mina andra aktiviteter med sång och dans. Eftersom jag själv håller på med dans så gillar jag Mias erfarenheter och kunskaper ifrån sin tid som dansare. Jag får väldigt bra feedback på hur jag ska använda kroppen i de olika rörelserna på bästa sätt och jag känner att jag utvecklas framåt från gång till gång.

Lokalen som studion är inrymd i är väldigt skön och jag tycker mycket om den familjära stämning som där råder."

- Mats Månhav

PERSONLIG TRÄNING

"Att få personlig träning av Mia är som ingenting annat jag provat. Mia imponerar verkligen på mig med sin fantastiska kunskap om människokroppen, hur den fungerar och hur man går tillväga för att få kontakt med musklerna och balansera upp styrkan i kroppen. Sen jag kom till Mia har jag förstått att jag i flera år tränat på ett sätt som stärkt mina obalanser då kroppen inte fått en chans att balansera sig med traditionell styrketräning och gympass. Vi har precis börjat denna träningsresa tillsammans och jag är oerhört tacksam att jag fått möjligheten att träna med Mia och ser fram emot vart jag och min kropp står någonstans när Mias magi fått verka och göra sitt".

- Therese Storm - Projektledare, Friskvårdsterapeut, Raw Food Instruktör 


ASHTANGALÄRARUTBILDNING

Igår efter Mysore blev jag alldeles skakig (troligen för att min shavasana inte var tillräcklig) så tänkte att "nu kommer min klass gå åt skogen" men så när jag började tog jag mig samman och lärlingsklassen blev hur bra som helst, det kändes SÅ bra efteråt! Jag använde inga anteckningar alls utan körde helt på känsla! Så otroligt härligt att faktiskt våga lita på att man kan! Tack Mia för att du är en sån fin lärare! 
- Mia Silverplats , Ashtangayogalärare efter  utbildning våren  2019

YOGARESA

"Jag vill bara säga stort tack för helgens yoga-retreat på Idöborg! Det var verkligen fantastiskt och jag vill Mia och Malou för att ni är så fantastiska yogalärare. Kändes så fint att det var ok att bli ledsen utan att någon gjorde någon stor sak av det. Jag vill även passa på att säga att yogastudion varit lite av en räddning nu när jag varit sjukskriven. Känner mig alltid så lugn när jag varit på pass hos er.

Så tack till er för att ni skapar sådan trygg stämning och ordnar en sådan fin helg!

- Jenny Sjöblom

GRAVIDYOGA

"Är så glad att jag gick på yogan! Och jag som stundvis varit arg på mig själv för jag känt att jag inte klarade av att andas och koncentrera mig under passet, klarade mig igenom förlossningen med endast hjälp av andningen! Så häftig upplevelse, jag hamnade som i trans och det var helt knäpptyst i förlossningsrummet under hela förlossningen förutom lite vägledning ibland från barnmorskan.

Nu vet jag att jag kan visst andas! :) och ser fram emot att komma på mammababy yoga."

Johanna Bråthen (mamma till Charlie)

Yin Yoga 100 h