Vi som driver Mias Yogastudio

Henrik, Mia, Mattias & Malou


Henrik Lindén

Henrik är, förutom ägare och VD, även VD för Antennensysteme Scandinavia AB och tidigare ordförande i Företagarna Sundbyberg-Ekerös styrelse. Han är en av yogastudions stöttepelare och sköter stora delar av företagets ekonomi och det som hör till den dagliga driften av yogastudion.

Henrik Lindén har lång erfarenhet av ledande befattningar inom telecom och fordonsindustrin.

I funktioner som VD, Sälj- och Marknadschef, Teknik- och Produktchef har han samlat kunskaper om både organisationer och människor.

Malou Lejon

Mia Lindén

Mia startade i maj 2013 Mias Yogastudio tillsammans med sin man, Henrik. Båda brinner för entreprenörsskap och har även drivit en Dansskola tillsammans under 10 år, som idag heter Danshuset och lever vidare i ny regi. Efter en tre-årig Yogalärarutbildning och flera års konsultarbete som Yogalärare och Personlig Tränare var hon redo för att ha ett eget litet ställe i Sundbyberg. 

Mia har fortsatt att utbilda sig inom hälsa och har alltid haft en dröm om ett "Hälsohus" med träning, behandlingar och en oas att landa i för alla som behöver.

För att leva som hon lär använder hon yogans fantastiska verktyg för att återhämta sig och landa. Hon får mycket energi av att umgås med sin familj, barn och barnbarn.

Mattias Lejon

Under uppväxten var det cykling som gällde, efterhand tog skidåkning över och var en stor del av livet under några år. Men en utbildning bör man ju ha  - psykologi och ledarskap har alltid känts intressant - valet föll därför på beteendevetenskap. En examen från Personalprogrammet på Mittuniversitet blev resultatet. Ungefär vid denna tidpunkt konstaterade jag dock att läkare vore ju ännu roligare! Högskoleprov skrevs och efter ännu fler år i skolbänken var läkarprogrammet avklarat. Sedan drygt tre år är jag fast anställd på TäbyCentrumDoktorn och trivs med yrkesvalet. På en vårdcentral träffar man ju patienter i alla skeden i livet och, i bästa fall, kan läkaren vara en person som kan påverka både sjukdomar och livsstilsval i positiv riktning. Många gånger är tiden dock knapp och fokus blir mer sjukdom än hälsa, därför känns det fantastiskt roligt att få vara en del av MMyogastudio där fokus ligger på hälsa och träning!

De senaste åren har jag också arbetat som läkare på cykelresor och på en klinik tillsammans med en kiropraktor.
Utöver detta fortsätter cykelkarriären med flitigt tävlande på nationell nivå inom landsvägscykling.

Yin Yoga 100 h