Helena Nilsson

Leg. Naprapat


Naprapatbehandling

Till mig söker sig patienter med både akuta och kroniska besvär som t.ex. rygg- och nacksmärtor, ischias, huvudvärk och migrän, domningar och stickningar i ben och armar, golf-, tennis- och musarm m.m. De flesta är arbets- eller idrottsrelaterade besvär, men för att slippa återkommande smärtor kommer många även i förebyggande syfte.

Jag undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Använder mig av olika behandlingsmetoder som tex. ledjustering (manipulation och mobilisering), massage, triggerpunktsbehandling och stretching. Den manuella behandlingstekniken kompletteras vid behov med elektroterapi som TENS eller med akupunktur. Därefter följer jag upp behandlingen med individuella råd om träning, ergonomi mm.

Tog examen vid Naprapathögskolan år 2000 och har sedan dess arbetat som naprapat. Min drivkraft ligger i att jag har ett stort intresse för människan och kroppen, och vet av erfarenhet att många gånger är det små förändringar som gör underverk.

Är legitimerad av Socialstyrelsen, medlem i Svenska Naprapatförbundet, arbetar med Västerländsk Akupunktur och innehar patientförsäkring.

Det går bra att boka tid för naprapatbehandling via ”Boka tid”-knappen.
Är det akut eller om du inte hittar någon tid som passar går det bra att ringa eller sms:a mig.

Välkommen!

Pris Naprapati

700 kr (40 min)

Helena Nilsson Leg.Naprapat

Mobil: 0708 – 106 204

helena.naprapat@outlook.com

www.kropposjal.se

 


Yin Yoga 100 h