Christina Henriksson

Leg. Naprapat


Naprapatbehandling

Naprapatbehandling

Med snart 20 års erfarenhet i yrket och stort intresse inom idrottsmedicin får du hos mig en förklaring till varför du har ont och vi hjälps åt att hitta den underliggande orsaken till smärtan. Det kan t ex betyda att orsaken till smärtan i foten inte alls sitter i själva foten utan att det är höften som behöver åtgärdas. För att hitta orsaken kommer jag första gången att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

Sedan jobbar jag med väletablerade behandlingsmetoder som

t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, stötvåg, laser, hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik. DNS rehabilitering (stabilitetsövningar med rätt andning och teknik)

Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är symtom från nacke, huvudvärk, armbåge, skuldror, axlar,  ländrygg, ischias, höft, knä, hälsena, fot- och käkledsbesvär. Om du undrar över ifall jag kan hjälpa dig med just ditt besvär, ring eller maila för en bedömning. Boka gärna via webbsidan. Du kan även boka Massage hos mig, då jag även där försöker lösa upp din värk och behandlingen är djupgående.


Pris Naprapati/Massage

700 kr (40 min)

830 kr (60 min)

Massage kan även bokas 30 min 580 kr.


Henor AB

Christina Henriksson Leg.Naprapat

christina@kropposjal.se

0735-334876

www.kropposjal.se


Yin Yoga 100 h