Massage - Jeanette Lindblom


Om Jeanette:

Sedan 1989 har jag arbetat med träning och hälsa i både Sverige och England. Att må bra för mig är att kunna få leva längre med god hälsa. Något som ligger mig varmt om hjärtat är att få hjälpa andra med att få uppleva samma känsla.

Träning har funnits i större delen av mitt liv på ett eller annat sätt. Jag har under dessa år skapat mig stor erfarenhet inom hälsa, men också haft en del muskulära påfrestningar som har lärt mig hur min kropp fungerar. Detta är något jag tar med mig när jag masserar kunder med muskulära problem.

Boka tid via min Facebook sida Medveten Hälsa eller mail jeanette@medveten-halsa.se

Massage är lika skönt för ömmande muskler som det är lugnande för sinnet. När blodcirkulationen kommer igång är det många organ och muskelgrupper som påverkas positivt. Man kan säga att stelhet i muskler försämrar livskvaliteten och som ofta leder till exempelvis spänningshuvudvärk, sömnbesvär, värk i axlar, skuldror och rygg.

Generellt är det synd att många av oss inte ägnar mer tid åt vår hälsa. Genom massage kan ovannämnda problem lindras eller helt avhjälpas. Massage är en färskvara som behöver underhållas för att ge bestående positiva effekter. Samma gäller även för kosthållning och fysiska aktiviteter. Kanske är det dags att börja tänka lite mera på dig själv och på morgondagen.

Jag arbetat med två olika massageformer. Klassisk- och ansikts-massage.

Klassisk massage är en djupgående behandling som hjälp till att släppa på spänning i din kropp. Har du ett specifikt område som behöver behandlas som t ex rygg/nacke, sätet eller vader så räcker oftast en 30 minuters behandling. Behöver fler områden behandlas så rekommenderas 45-60 minuter för hinna gå in på djupet av musklerna.

Ansiktsmassage är en avstressande behandling som samtidigt fördröjer ditt åldrande.

Med harmonisk och varsam massage behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp och nacke. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och kinderna blir härligt rosiga. Ansiktet slappnar av och du kommer garanterat att känna dig vackrare och friskare efteråt.

Priser på behandlingar:
60 minuter klassisk massage – 900 kr
45 minuter klassisk massage – 725 kr
30 minuter klassisk massage – 550 kr
45 minuter ansiktsmassage – 700 kr 

Yin Yoga 100 h