Pernilla NaprapatPernilla Lindström

Leg. Naprapat/Spec. Akupunktur


Varje dag fascineras jag över hur fantastiskt det är att få hjälpa människor. Jag älskar det jag gör och har aldrig söndagsångest. Med nästan 25 års erfarenhet och 60000 behandlingar bakom mig vågar jag säga att jag har en gedigen kunskap men blir allt ödmjukare och imponerad över kroppens enorma läkningsförmåga.

 

Jag tror på helheten och en hälsosam livsstil, balans mellan träning, vila/återhämtning, sömn och näring. Jag vill ha friska patienter som är fulla av energi och mår så bra dom bara kan. Jag kombinerar gärna klassisk naprapatbehandling med akupunktur. 


Att ta emot nålar är alltid frivilligt men något jag oftast varmt rekommenderar efter samtal med patienten. Jag är nog naprapaten som är lite förälskad i mina nålar, dom ger så himla bra och snabba resultat. Läs gärna mer på min hemsida!
Träna - Äta - Sova - ÄlskaNaprapat/Akupunkturbehandling

890 kr 45 min
 

• Legitimerad av Socialstyrelsen

• Medlem i Svenska Naprapatförbundet

• Specialistkompetens inom Akupunktur och arbetar enligt socialstyrelsens regler.

• Innehar patientförsäkring.


Boka tid

Om det är svårt hitta en tid som passar,  går det även bra
att kontakta mig på:

Mail:  
pernilla.naprapat@icloud.com

Mobil: 070-9505684

Läs mer: pernillanaprapat.se

Du är så välkommen☀️
"Är så otroligt nöjd med dig Pernilla. Ditt sätt att se hela människan är det som jag uppskattar mest hos dig. Sen att du är bästa på att hjälpa mig att prestera på topp, både mentalt och fysiskt gör ju inte saken sämre. TACK för allt du gör för mig".

— Anna Sunneborn 49 år, Fystränare och atlet med över 50 Veteran SM-guld i friidrott
 

"När jag varit hos Pernilla kan jag gå 1 mil utan besvär och förra året sprang jag Midnattsloppet och höften höll! Hon är min ängel".

— Göran 88 år, Pensionär och motionär


 
Yin Yoga 100 h