Pia Jutebrink Massage & Träning


Jag arbetar med flera verktyg för att kunna hjälpa dig som vill förändra eller förbättra din kropp!

Känner du dig stel, har smärtproblematik , lider du av trötthet, övervikt eller undervikt? Har du ett träningsmål du vill nå men vet inte hur?

Behöver du motivation att komma igång eller vill du helt enkelt skapa en kropp i balans!

När du bestämt dig finns jag här för att hjälpa dig på rätt väg!

 
 

Pia Jutebrink Massage & Träning
Lic. Personlig tränare - Cert. MammaMage Tränare - Lic. Kostrådgivare - Dipl. Massageterapeut - Av branschrådet Svensk Massage Cert. Massör

kontakt@piajutebrink.se - 0731-832272

För att läsa ännu mer gå in på: www.piajutebrink.se 

Boka tid


Personlig träning
När du har bestämt dig finns jag och coachar dig i den riktning du vill! Mitt mål är att du ska känna dig kraftfull och hållbar i kroppen och det ska vara roligt på vägen!

  • Jag erbjuder paket om 5 eller 10 ggr á 60 minuter.

Kontakta mig för konsultation och personligt upplägg!

MammaMage konsultation/träning
Oavsett om ditt barn är nyfött eller om det gått ett par år är det viktigt att träna och få kontroll på bäckenbotten och djup magmuskulatur.
Jag hjälper dig igång på rätt och säkert sätt för att undvika ryggproblem och andra bäckenrelaterade besvär.
MammaMage träning är även till för dig som är gravid.  

  • 45 minuter 670 kr
  • 3x45 minuter paketpris 1 850 kr


Kostrådgivning och
livsstilscoaching
Kan maten vara din medicin? Kan jag äta mig frisk från vissa sjukdomar? Vad är rätt mat för just dig? Naturlig mat på naturligt vis. Jag hjälper dig till hållbara förändringar vad gäller kost och livsstil.

  • Kost och livsstilscoaching 60 minuter 950 kr
  • Paket 3 x 60 minuter kost och livsstilscoaching 2 500 kr

PT Small Group
Vill du komma igång med din träning och få inspiration och pepp av andra i mindre grupp format. Då är detta perfekt för dig.
Under 10 gånger kommer vi bla gå igenom hållning och bålstabilitet, rörighetsträning, teknik i olika basövningar inom styrketräning och cirkelträning där hela kroppen får jobba.
Vi har roligt och svettas tillsammans!
Inga förkunskaper krävs! 

För mer information och bokning klicka här! 

Mammaträning steg 1, 2 och 3/Föräldraträning

Jag och min kollega Silje  fortsätter vår populära mammaträning på MM Yogastudio i Sundbyberg genom vår verksamhet PS Träning!
Du som är nybliven mamma har chansen att komma igång med träningen på ett säkert och roligt sätt i mindre grupp. Under 8 tillfällen går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. Vi kommer att jobba med rörlighet, aktivering, styrketräning samt konditionsträning.
Bebisar är självklart välkomna!


Steg 1
Du bör ha varit på efterkontrollen (6-8 veckor) och gärna startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen. Denna kurs passar även dig som har äldre barn men inte kommit igång ordentligt med träningen, vill få inspiration och starta på rätt sätt!

Steg 2
En fortsättning på steg 1 för dig som kommit igång med träningen, har god kontroll på bäckenbotten och djup magmuskulatur. Nu tar vi steget vidare med tuffare övningar och jobbar med både styrka, kondition, balans och rörlighet.

Steg 3/Föräldraträning

Avancerad kurs för dig som gått steg 2 eller liknande.
Här bjuder vi även in alla pappor som är föräldralediga till träning!
Träning på tuff nivå med gymnastiska inslag som handstående och övningar i romerska ringar. Vi finslipar teknik i olika basövningar och vågar lyfta tungt. Vi utmanar oss och svettas på riktigt. Både styrka och konditionsträning utlovas.


För uppdaterade kursdatum och  för att boka plats klicka här

Seniorträning

Nu erbjuder vi även seniorträning! Kika in på PS Träning och läs mer!

Adress: MM Yogastudio, Kyrkogatan 5, Sundbyberg

Lärare:  Silje Vik Vilval & Pia Jutebrink

Max 6 deltagare per grupp

 


Idrottsmassage

Detta är en djupgående massage som passar dig som tränar på såväl amatör- som elitnivå. Behandlingen är ett bra komplement till din träning för att ge din kropp bästa förutsättningarna till återhämtning samt förebygga skador. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. Jag använder olika tekniker så som muskeltöjning (PNF), triggerpunktsbehandling och behandling med ström (TENS).

  • Välj mellan 45 eller 60 minuter

Klassisk massage
Klassisk massage kan utföras på olika sätt. Mina massagebehandlingar är i regel kraftfulla och djupgående men anpassas alltid utifrån de behov och önskemål du har. Jag inleder din behandling med en hållningsanalys och eventuellt specifika tester som rörelse och muskeltester för att kunna ge dig en givande behandling.

  • Välj mellan 30, 45 eller 60 minuter

Smärtlindrande massage
Detta är en mjuk och lugn massage för dig som har långvariga smärtsyndrom så som Fibromyalgi, Restless legs eller Dercums sjukdom. Massagen kan lindra din smärta, hjälpa dig att slappna av och därmed öka din livskvalitet. Denna massage passar även dig som är stressad och vill få en lugn och avslappnande behandling.

  • Välj mellan 45 eller 60 minuter

Priser massage:
30 min 600 kr
45 min 750 kr
60 min 850 kr

Idrottsmassage:

45 min 750 kr

60 min 850 kr


Boka tid


Yin Yoga 100 h