PS Träning & Behandling

PS Träning består av två mammor i sina bästa år som brinner för att coacha och guida dig mot en starkare kropp. En kropp som ska orka klara vardagens belastningar och hålla länge helt enkelt! 

Vår expertis finns inom träning och behandling vid graviditet och postgraviditet. Till oss kommer du om du vill träna enskilt eller i mindre grupp där fokus är på individen. Vi erbjuder även naprapat- och massagebehandlingar.

Mer information om kurser, behandlingar, personlig träning mm finner du på www.pstraning.se


Personlig träning

Skräddarsydd träning så den passar just för dig! 

Vill du komma igång, men vet inte hur? 
Är du gravid eller nybliven mamma och vill hitta ett säkert och rätt sätt att träna på? 

Vill du ta din träning till en ny nivå?

Eller är det faktiskt inspiration till ATT träna som du behöver hjälp med?

Det viktigaste att vi hittar träning som fungerar långsiktigt för dig!

När du bestämt dig coachar vi dig i rätt riktning!

Priser

 • 60 min 950 kr
 • 30 min 475 kr
 • 5 x 60 min 4500 kr
 • 10 x 60 min 8950 kr
 • 60 min Duo 500 kr/person

PT Small Group

Vill du komma igång med din träning och få inspiration och pepp av andra i mindre grupp format. Då är detta perfekt för dig.
Under 10 gånger kommer vi bla gå igenom hållning och bålstabilitet, rörighetsträning, teknik i olika basövningar inom styrketräning och cirkelträning där hela kroppen får jobba.
Vi har roligt och svettas tillsammans!
Inga förkunskaper krävs! 

För mer information och bokning klicka här!Mammaträning steg 1, 2 och 3/Föräldraträning

Vi erbjuder vår populär mammaträning både inomhus och utomhus.
Du som är nybliven mamma har chansen att komma igång med träningen på ett säkert och roligt sätt i mindre grupp. Under 8 tillfällen går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. Vi kommer att jobba med rörlighet, aktivering, styrketräning samt konditionsträning.
Bebisar är självklart välkomna!


Steg 1
Du bör ha varit på efterkontrollen (6-8 veckor) och gärna startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen. Denna kurs passar även dig som har äldre barn men inte kommit igång ordentligt med träningen, vill få inspiration och starta på rätt sätt!

Steg 2
En fortsättning på steg 1 för dig som kommit igång med träningen, har god kontroll på bäckenbotten och djup magmuskulatur. Nu tar vi steget vidare med tuffare övningar och jobbar med både styrka, kondition, balans och rörlighet.

Steg 3/Föräldraträning

Avancerad kurs för dig som gått steg 2 eller liknande.
Här bjuder vi även in alla pappor som är föräldralediga till träning!
Träning på tuff nivå med gymnastiska inslag som handstående och övningar i romerska ringar. Vi finslipar teknik i olika basövningar och vågar lyfta tungt. Vi utmanar oss och svettas på riktigt. Både styrka och konditionsträning utlovas.

För uppdaterade kursdatum och för att boka plats klicka här

Seniorträning

Nu erbjuder vi även seniorträning! Drop in varje fredag kl 10.15 i Kyrkparken, 200 kr swishas på plats. Kika in på PS Träning och läs mer!

 

Behandlingar:

Naprapatbehandling

Första gången du kommer till mig på naprapatbehandling kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder. Vi kommer även ha ett samtal kring dina besvär. Allt detta är för att jag på bästa skall kunde hjälpa dig! Min intension är att hitta den bakomliggande orsaken till din problematik/smärta och inte bara behandla dina symptom. Jag ser och tror på kroppen som en helhet! 
Det kan t ex betyda att orsaken till din smärta i armbågen inte alls betyder att det är något fel på själva armbågen, men att det är något som stör som gör att den inte fungerar optimalt.
När jag sedan har hittat vad jag tycker är orsaken till smärtan kommer jag jobba med väletablerade behandlingsmetoder som t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik.Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk/migrän, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär.


Välkommen att boka tid!

 • Naprapatbehandling 740 kr

Idrottsmassage & Klassisk massage

Massagen har många positiva effekter på kroppen. Muskelspänningar släpper, flexibiliteten i musklerna ökar. En hel och frisk muskel är starkare och kan arbeta med sin fulla kapacitet. Vidare motverkar massagen stress, ökar vårt ”lugn och ro hormon” oxytocin och stimulerar kroppens läkningsförmåga och återhämtning.

Idrottsmassagen pass dig som tränar mycket och hjälper till att optimera musklernas återhämtning inför nästa träningspass samt förebygga skador. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. Jag använder olika tekniker så som muskeltöjning ( PNF) och triggerpunktbehandling.

 • 45 min 800 kr
 • 60 min 900 kr

Klassisk massage kan utföras på olika sätt. Mina massagebehandlingar är i regel kraftfulla och djupgående men anpassas alltid utifrån de behov och önskemål du har.

 • 30 min 600 kr
 • 45 min 800 kr
 • 60 min 900 kr

För att boka tid vänligen maila till pia@pstraning.se Det kan vara några veckors framförhållning för att få tid.


Yin Yoga 100 h