Lymfmassage - Sun Branco Bonds


Sun är född i Sverige men har levt den större delen av sitt liv i USA. Hon har arbetat med framgångsrika idrottsstjärnor, entertainers, och professionella kvinnor och män. Hon har även arbetat med ungdomar för att hjälpa dem uppnå sin fulla potential.  

Hennes livserfarenheter kommer från ett både spännande och ibland turbulent liv. Det har gett henne insikter och kunskaper som är ovärdeliga för alla som har ett mål eller står inför en utmaning i livet, både privat och professionellt.

Sun fick en CFS/ME diagnos redan 1993 och sedan en IBS diagnos några år senare, men har läkt dessa genom kost och en förbättrad livsstil under senare år.

När Sun fick en Cancer diagnos 2017 bestämde hon sig för att ändra både livsstil och kost ännu en gång. Hon har valt bort cellgifter och annan traditionell behandling för att läka kroppen på ett mer naturligt sätt. Och som Sun själv säger, "Jag är så oändligt tacksam för den här resan i livet, även om den inte alltid är en lätt resa att gå igenom. Att välja att läka min kropp på ett holistiskt sätt kändes rätt från början. Vilket i sin tur har gjort det möjligt för mig att relatera till mina kunder med ännu mer kunskap på ett genuint sätt."

 

Utbildningar:

Certifierad Transformativ Coach

Hälso Terapeut

Kostrådgivare

New Life Story Coach

Master CIJ coach

Lymfolog

Föreläsare

Passionately Living Expert.

 

Hon leder bl.a kurser i Hälsa och Kost, och den transformativa kursen En Kreativ Insiktsfull Resa/A Creative Insight Journey (CIJ), ett kurskoncept som utvecklats vid Stanford University, USA.

Behandlingar:


Lymfmassage 90min- 1180kr (inklusive koppning vid behov)

Lymfmassage 105min - 1375kr  (inklusive koppning vid behov)

Lymfmassage 120min - 1575kr (inklusive koppning vid behov).

 

The Works Lymfbehandling - 120 min - 1675

Här jobbar jag med lymfsystemet, andningen och fascian (bindväven) från alla vinklar. Jag arbetar med mina händer, tar mer hjälp av koppor och bearbetar fascian och ärr på djupet för att få loss stagnationer så att ditt lymfflöde kan må underbart bra. Väldigt bra för dig som har undergått operation för brösten (cancer, förstoring etc.), kejsarsnitt, knän, höfter och axlar, m.m.

Och naturligtvis så specialiserar vi behandlingen efter just ditt behov!

 

Deluxe Lymfbehandling med kostråd - 150 min - 2075kr

Väldigt lika en 120 minuters behandling men där vi har mer tid för andning-, stretch- och egenvårdsövningar. Jag ger även kostråd så att du kan lära dig hur du ska ta hand om dig själv mellan behandlingarna.

 

Sport/lymfbehandling med kostråd - 120minuter - 1675kr

Här specialiserar jag mig på dig som har idrottsskador och större/djupare ärr som bl.a skapar stagnationer, svullnad och smärta i din kropp.

Jag behandlar ditt lymfsystem samtidigt som vi koncentrerar oss på speciella områden på djupet, och jag rekommenderar även kostråd och övningar för att få ner inflammationer i kroppen så att du kan läka din kropp inifrån.

 

~Visualize Your Dream, Make It Your Reality~

Yin Yoga 100 h