Silje Naprapati & Rehab

- Hälsa genom Livet -

Silje Vik Vilval

Leg. Naprapat – Lic. Personlig Tränare - Kostrådgivare


Naprapatbehandling

Som Naprapat  letar jag alltid efter den underliggande orsaken till smärtan. Det kan t ex betyda att orsaken till smärtan i armbågen inte alls sitter i själva armbågen. För att hitta orsaken kommer jag första gången att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder.

Sedan jobbar jag med väletablerade behandlingsmetoder som

t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik. 

Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär. Om du undrar över ifall jag kan hjälpa dig med just ditt besvär, ring eller maila för en bedömning.

Pris Naprapatbehandling: 

700 kr (ca 40 min)


Kostrådgivning

Som Kostrådgivare hjälper jag dig att ta de rätta besluten och ge dig de verktyg som fungerar angående kost i vardagen för att kroppen skall fungera, få energi samt läka så bra som möjligt!

Pris Kostråd:

1 gång 900 kr (60 min)

3 ggr 2.500 kr

Personlig Träning

Som Personlig Tränare hjälper jag dig att hitta rätt träning för just dig! Kanske det behövs mest fokus på rehabilitering/ träna rätt efter en skada/smärta? Möjligtvis är det en vidareutveckling av din teknik i styrketräningen som du vill lära dig? Behöver du vägledning av hur du bäst tränar under/ efter en graviditet? Eller är det faktisk inspiration till ATT träna som du behöver hjälp med? Det viktigaste att vi hittar träning som fungerar långsiktigt för dig!

Pris Personlig Träning:
1 gång 900 kr (60 min)
5 ggr 4.300 kr
10 ggr 8.500 kr
20 ggr 15.200 kr


Det går även bra att kontakta mig på:
Mail: silje_vik@hotmail.com
Mobil:  0737-678187


Mammaträning 

Mammaträning steg 1, 2 och 3/Föräldraträning

Jag och min kollega Pia fortsätter vår populära mammaträning på MM Yogastudio i Sundbyberg genom vår verksamhet PS Träning!
Du som är nybliven mamma har chansen att komma igång med träningen på ett säkert och roligt sätt i mindre grupp. Under 8 tillfällen går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. Vi kommer att jobba med rörlighet, aktivering, styrketräning samt konditionsträning.
Bebisar är självklart välkomna!

Steg 1
Du bör ha varit på efterkontrollen (6-8 veckor) och gärna startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen. Denna kurs passar även dig som har äldre barn men inte kommit igång ordentligt med träningen, vill få inspiration och starta på rätt sätt!

Steg 2
En fortsättning på steg 1 för dig som kommit igång med träningen, har god kontroll på bäckenbotten och djup magmuskulatur. Nu tar vi steget vidare med tuffare övningar och jobbar med både styrka, kondition, balans och rörlighet.


Steg 3/Föräldraträning

Avancerad kurs för dig som gått steg 2 eller liknande.
Här bjuder vi även in alla pappor som är föräldralediga till träning!
Träning på tuff nivå med gymnastiska inslag som handstående och övningar i romerska ringar. Vi finslipar teknik i olika basövningar och vågar lyfta tungt. Vi utmanar oss och svettas på riktigt. Både styrka och konditionsträning utlovas.


För uppdaterade kursdatum och för att boka plats klicka här

PT Small Group

PT Small Group inriktar sig till dig som i en mindre grupp vill ha hjälp med att komma igång med din träning. 

Du kanske är klar med din rehabiliteringsträning efter en skada men du känner dig inte riktigt redo att på egen hand träna i gymmet, du kanske känner dig osäker om du till exempel har tillräckligt bra bålstabilitet eller du har som mål att förbättra din teknik i olika gymövningar. 

Kursen är även perfekt för dig som har gått alla stegen i mammakursen men fortfarande inte känner dig helt redo för att själv gå till gymmet.


Under 10 gånger kommer du att få en genomgång av hur du aktiverar dina bålmuskler på rätt sätt, hur du kan jobba med din hållning både under träning och i vardagen, nyttiga andningsövningar samt att vi kommer träna säkra och bra styrke- och rörlighetsövningar.

Inga förkunskaper behövs! 

Mer information och för att boka plats klicka här!


Seniorträning

Nu erbjuder vi även seniorträning! Kika in på PS Träning och läs mer!

Adress: MM Yogastudio, Kyrkogatan 5, Sundbyberg

Lärare:  Silje Vik Vilval & Pia Jutebrink

Max 6 deltagare per grupp


Yin Yoga 100 h