MM Yogastudio - Personlig Träning

Många av våra yogalärare är även utbildade i personlig träning och terapeutisk- samt rehab träning. Oavsett om du vill vässa formen, komma tillbaka från skada eller förstå mer om yoga så är personlig träning ett bra alternativ.

Med din personliga tränare får du hjälp med motivation, program-upplägg, teknik och nya övningar. Ett skräddarsytt tillfälle bara för dig med fokus exempelvis på att stärka din hållning, rygg, nacke, bålstabilitet och andning. Kanske har du en önskan och en plan om något du vill ha hjälp med eller så ser du det som ett effektivt tillfälle för ditt eget välmående. Vi har både gym och yogasal.

Läs mer om vilka yogalärare som är personliga tränare här.  Skicka en förfrågan till info@mmyogastudio.com

Funktionell träning

  • Styrketräning, rörlighetsträning och andning.
  • Du får hjälp med att hitta övningar som passar just dig, och din tränare finns för att inspirera dig till egen träning.
  • Vi använder oss av fria vikter och den egna kroppen. Fokus är på kroppshållning och balans mellan styrka, stabilitet och flexibilitet.

Vad är PT Yoga?

  • Prova på yoga och ta del av yogans verktyg.
  • Bättre teknik, ökad förståelse för yogans filosofi och historia. 
  • Personliga program som passar just dig

PT small group 60 min (minst 4 personer, högst 6)
1 gång 350 kr per person
Antal gånger kommer vi överens om tillsammans och detta bokas separat via mejl till info@mmyogastudio.com 


 

Är du osäker på vad just du behöver och vill? Boka tid för konsultation eller köp ditt medlemsskap nedan och kontakta oss för att se tillgängliga tider.

info@mmyogastudio.com 

Yin Yoga 100 h