Föräldrautbildning & Förlossningsförberedande workshop!

Söndagen 17 maj kl 16:00-18:00
med barnmorska Helena MaassEn workshop för blivande föräldrar utifrån ett holistiskt synsätt!

Här får du verktyg, övningar och kunskap kring din graviditet, förlossning och föräldraskap.


Workshopen ger dig kunskap och verktyg om andningen och dess fantastiska förmåga att hjälpa kroppen och öka kroppskännedomen. Du får också tips på avslappningsövningar och hur du mentalt kan förbereda dig inför förlossning och föräldraskap. En workshop både för dig som ska föda och för dig som ska vara med som stöd under förlossningen.

Varmt välkommen!

Investering: 400 kr

Boka din plats härHelena Maass 

Helena är legitimerad barnmorska och har jobbat med att möta och stötta människor i olika vårdsammanhang i över 30 år, som nyutbildad sjuksköterska på barnkliniken i Västerås med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn.

Sedan som barnmorska på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagning och olika förlossningsavdelningar i Sverige och Norge.
Under ett antal år arbetade hon som hembarnmorska i Stockholm med omnejd.
Under det sista året har Helena föreläst på barnmorskeprogrammet i Stockholm och Västerås om hemfödslar och födandet ur ett holisiskt perspektiv. Hon åker regelbundet till Norge och jobbar där som Norsk Jordmor .

Under tre år mellan 2012-2015 utbildade hon sig till Diplomerad Akupunktör på Svenska Akupunkturakademin på Hälsans hus i Stockholm. Helena avslutade sin utbildning med en praktikperiod i Nanchang i Kina i oktober 2015. Praktik på ett stort sjukhus varvades med föreläsningar på Universitetet för TKM (Traditionell kinesisk medicin).

Helena ser sin skolmedicinska utbildning och långa yrkeserfarenhet som en bra grund att kombinera med TKM.
Att förstå sig på diagnoser, tidigare och pågående behandlingar/medicinering hjälper henne att ge behandlingar med TKM.Yin Yoga 100 h