3-stegsraket i Ayurveda & Yoga


 Söndag kl 11:00-13:00
23/8, 25/10, 13/12
 
med Helena E Källgren & Veronica Näslund3-stegsraket i Ayurveda och yoga under tre söndagar i höst.
Du väljer om du går alla tre eller enstaka tillfällen.


23/8 

Skapa rutiner som passar dig – workshop i yoga och ayurveda

Här får du tips på hur du bygger bra rutiner utifrån årstid, ålder och kroppskonstitution. Dessutom får du lära dig en chakrameditation, det är en bra metod för att tona in med sina sju chakran och sin ayurvediska konstitution.
 

25/10 

Håll dig grundad i vinter – workshop i yoga och ayurveda

Vata påverkar oss alla, inte minst på vintern när vi blir skörare och mer mottagliga för infektioner, så gör du i vardagen för att balansera vata med livsstilsfaktorer som mat och aktiviteter. Dessutom ges en grundande hathayogaklass med fokus på att balansera vata.

 

13/12

Hitta den träning som passar dig - workshop i yoga och ayurveda

Vilken träning är bäst för dig? Här får du tips på hur du kan anpassa din yoga, meditation och träning

efter din ayurvediska kroppskonstitution och fas i livet. Du får också en yogaklass som är anpassad efter de tre doshorna – en verktygslåda som du kan välja dina favoriter i.  


Pris
 650 kr/tillfälle
1800 kr för alla tre.

Boka plats
Ange om du önskar gå alla tre tillfällen när du bokar.

 

Veronica Näslund tog sitt yogacertifikat på Atmananda Center i New York 2004. Atmananda betyder "self care" och studion och undervisningen utgår från ayurveda. Veronica ger även pt efter din ayurvediska konstitution. Läs mer på www.veronicasierska.com

 


Helena E. Källgren är yogalärare och föreläsare inom ayurveda och hälsa. Ayurveda har hon studerat för dr Sangeeta Balaprakash och på Kerala Ayurveda Academy där hon även gjort praktik om på deras ayurvediska sjukhus. Läs mer på www.helenaekallgren.se

 

Yin Yoga 100 h