Restorative Yoga med Klang & Toning 

Söndag 20 december kl. 10:00-13:00

Workshop med  Vera Holm & Marie Bergman


Välkomna till en förmiddag i återhämtning, vilan och uppladdningens tecken.


Under hela 3 timmar kommer du guidas igenom både andningsövningar, återhämtande positioner, vibrationer från klangskålar & rösttoning som hjälper oss att balansera nervsystemet, stärka vagusnerven ger näring och stimulans åt hela det inre klimatet. Fundamentet till välmående, hållbar hälsa och det kreativa medvetandelyft som ger dig luft under vingarna.

Vårt autonoma (icke viljestyrt) nervsystem består av en aktiv del (sympatiska) & en del som skapar lugn och ro (parasympatiska).
Vagusnerven är den största och viktigaste nerven i det parasympatiska delen som hjälper till att bromsa när det behövs.
När stressbelastningen varit för hög en längre tid försvagasvagusnerven och självregleringen sätts ur funktion. Yoga,
klangvibrationer, och rösttoning stimulerar hela vårt inre restaureringsystem och fyller depåerna tillläkning, utveckling och
skydd.


Pris: 750 kr
Boka din plats här!


Veronica Holm- Yogalärare med många timmars utbildning bakom sig där Restorative och andra lugna former av yoga & meditation ligger henne varmt om hjärtat. I Restorative yoga som är en återhämtande form och passar alla vilar vi länge i positionerna med support av kuddar mm för att avlasta kroppen maximalt för att ge kroppen tid för vila och därmed läkning.

Marie Bergman, en av våra käraste sångartister som numera ägnar sig åt restorativ musik och toning. Hon tar med sig sina antika tibetanska klangskålar som liksom rösttoningen ger oss rikliga helande övertoner som omfamnar oss under övningarna och ger ett skönhetslyft som kittlar den skapande potentialen i oss.

 

Yin Yoga 100 h